Kindle Fire HD is beschikbaar in verschillende kleuren

Kindle Fire HD

Kindle Fire HD krijgt 4.5 van de 5 sterren gebaseerd op 8 stemmen.
vanaf €49,99

De nieuwe Kindle Fire HD is een complete HD tablet met de prijs van een SD tablet. Er is nu nog meer te beleven met het geweldige HD scherm, de snellere processor, langere batterijleven en het lichte ontwerp. Bekijk de andere Kindle Tablets of Kindle E-readers. De Kindle Fire is op dit moment in Nederland niet leverbaar.

Koop nu bij Amazon

  • Ervaar video's, apps, spellen en meer op een verbluffend HD scherm (1280x800) op de Kindle Fire HD tablet
  • Snelle 1.5GHz dual-core processor voor snel laden en soepel lopen van al uw applicaties
  • Creëer profielen voor kinderen met Kindle FreeTime. Laat uw kroost makkelijk en zorgenvrij gebruik maken van de tablet
  • Ultrasnel browsen over de ingebouwde WiFi, plus verbeterde e-mail en kalender support voor onder andere Gmail en Outlook
Specificaties Kindle Fire HD
Prijs Vanaf $154 (~ €118)
Display 7,0" HD touchscreen
Resolutie 1280 x 800 (216 ppi)
Processor 1.5 GHz Dual-Core met 1 GB RAM
Systeemvereisten De Kindle Fire HD is klaar voor gebruik uit de doos. Geen software of computer is nodig.
Batterijleven 10 uur bij gemixt gebruik
Oplaadtijd 6 uur met de Kindle USB kabel (niet bijgeleverd), iets langer met de normale bijgeleverde USB kabel
Audio Dolby audio, dubbele stereo speakers
Wifi Dual band, dual-antenna (MIMO) Wi-Fi
Poorten 2.0 USB, Micro-HDMI
Camera HD camera aan de voorkant
Sensoren Accelerometer, gyroscope
Opslag 8 of 16 GB
Grootte 191 X 128 X 10.6 (mm)
Gewicht 345 gram
Garantie 1-jaar gelimiteerde garantie en service
Releasedatum 06-09-2012
Klantenservice E-mail, web en telefoon
Inbegrepen Kindle Fire HD tablet, USB 2.0 kabel, en Snel Starten Gids. Power adapter wordt apart verkocht.

Technische specificaties Kindle Fire HD

Goedkoopste Kindle Fire

De Kindle Fire HD is de goedkoopste versie van de gewilde Amazon Kindle tablets. Al voor $139 kunt u deze tablet bestellen.

Kindle E-Readers

Bent u niet op zoek naar een tablet, maar een e-reader? Bekijk hier de vier modellen die in Nederland te bestellen zijn.

Koop een Kindle

Koop een Kindle geeft de meest uitgebreide informatie, inclusief specificaties en videos voor alle Kindle apparaten

Kindle Fire HD tablet

De meest betaalbare Tablet

Geweldig HD Scherm
Parchtige HD video's. Mooie levende foto's. Heldere gedetailleerde teksten. De Kindle Fire HD met een 1260x800 LCD scherm en meer dan een miljoen pixels brengt uw bestanden tot leven. Vanuit alle hoeken heeft u een perfect beeld door een innovatieve combinatie van IPS, een polariserend filter en anti-schittering technologie.

Betere prestaties
De Kindle Fire HD is meer dan 60% sneller dan de vorige generatie Kindle producten. Een snelle dual processor en Imagination Power VR 3D videokaart zorgen ervoor dat uw spellen en video's vloeiend werken.

Langer batterijleven
De batterij van de Kindle Fire HD gaat langer door dan de vorige generatie Kindle tablets. Nu meer dan 10 uur surfen op het web met WiFi, video's kijken, boeken lezen en muziek luisteren.

Gestroomlijnd nieuw ontwerp
Een smallere schuine zijde, betere lijnen en geöptimaliseerde plaatsing van knoppen. Het nieuwe Kindle Fire HD ontwerp zorgt ervoor dat de Kindle in uw handen verdwijnt, zodat u uzelf verliest in de beelden op de tablet.

Dolby Audio
Kindle Fire HD gebruikt de kracht van Dolby Digital Plus om een geluid van wereldklasse te geven. Met deze technologie kunt u volume aanpassen, surround sound creëren en puur genieten van heldere geluiden. De tablet is ontworpen om automatisch het beste geluid te laten horen bij waar u mee bezig bent, of dit nu met of zonder koptelefoon is, en of u nu een video bekijkt of muziek luistert.

De Kindle Fire Tablets zijn geschikt voor het hele gezin

Perfect voor de hele familie

Ouders houden van Kindle FreeTime
Kindle FreeTime is gratis op alle Kindle Fire tablets en zorgt ervoor dat ouders een profiel kunnen aanmaken voor hun kroost om ervoor te zorgen dat ze kunnen bepalen welke content en applicaties hun kinderen kunnen gebruiken. Ook is het mogelijk om tijdslimieten in te stellen zodat de kinderen de tablet voor een bepaalde tijd per dag kunnen gebruiken. Voor de kinderen past Kindle FreeTime de lay out aan en is het alsof zij hun eigen persoonlijke tablet hebben.

Licht en duurzaam
Met slechts 345 gram is de Kindle Fire HD lichter dan ooit en comfortabel vast te houden in 1 hand. Het is ook ontworpen om tegen de incidentele stoot of kras bestand te zijn. Het geavanceerde scherm is 20x stijfer en 30x steviger dan plastic, dus u kunt uw kind zorgeloos gebruik laten maken van de tablet.

De Kindle Fire tablets introduceren het nieuwe Fire O.S. 3.0 genaamd Mojito

Introduceert Fire OS 3.0

Geheel nieuw Fire OS "Mojito"
Alle nieuwe Kindle Fire tablets zijn uitgerust met de nieuwe versie besturingssysteem: Fire OS 3.0 Mojito. De basis is Android, maar hieraan toegevoegd zijn cloud mogelijkheden, een op inhoud ingestelde gebruikersinterface, ingebouwde media-bibliotheek, productiviteitsapplicaties en verbeteringen voor de integratie voor Amazon content en de prestaties van Kindle Fire tablets.

Makkelijker content management
Nieuwe 1-tik archivering zorgt voor extra ruimte op uw Kindle Fire tablet door het identificeren van bestanden die niet recent gebruikt zijn, welke met een tik naar uw cloud worden vesrtuurd voor later gebruik. Geoptimaliseerde downloads zorgen ervoor dat uw huidige applicatie niet lijdt onder de download die in de achtergrond loopt.

Sneller bereik van Apps en Info
Fire OS 3.0 beschikt over een verbeterd, inhoud-eerst bureaublad dat er voor zorgt dat gebruikers makkelijk kunnen switchen tussen recent gebruikte apps en content in de carousel of rasterweergave. De snel-switch mogelijkheid maakt het mogelijk om makkelijk te switchen tussen verschillende apps of content zonder eerst naar het bureaublad terug te moeten.

Toegangsmogelijkheden
Blinden en slechtzienden kunnen gebruik maken van verbeterde gebruiksmogelijkheden zoals Screen Reader (schermlezer), Explore by Touch(doorzoek op gevoel) en Screen Magnifier (schermvergroter). De screenreader gebruikt de door IVONA's geprezen natuurlijke text-naar-spraak stem (in het Engels). 

kindle fire mogelijkheden.jpg

Mogelijkheden voor alle Fire Tablets

Alle Kindle Fire Tablets beschikken over de volgende mogelijkheden:
Web en e-mail
Social media
Foto's en video's
Populaire apps en spellen
Bboeken en tijdschriften in kleur
Geluidsboeken
Exclusieve hoesjes
Werkmogelijkheden
Kindle Freetime voor kinderen
Gratis could content.

Mogelijkheden voor alle Fire tablets