Kindle Fire HD 8,9 Tablet

Kindle Fire HD 8,9

Kindle Fire HD 8,9 krijgt 5 van de 5 sterren gebaseerd op 2 stemmen.
vanaf €109,99

De Kindle Fire HD 8,9" heeft een groter scherm met rijke kleuren. Ideaal voor films, apps en spellen. Het Dolby Stereo geluid zorgt voor een ultieme beleving en de dubbele antenne garandeert een snelle en betrouwbare WiFi verbinding. Bekijk de andere Kindle Tablets of Kindle E-readers.
 

Koop nu op Amazon

  • Groot 8,9" HD scherm met een grote resolutie, rijke kleuren en diepe contrasten, ideaal voor spellen, apps en video's
  • Dolby Audio geluid via dubbele stereo luidsprekers voor rijk en helder geluid
  • Miljoenen apps, spellen, tijdschriften, boeken en luisterboeken beschikbaar
  • De meest populaire apps zoals Angry Birds, Candy Crush, Facebook en Twitter
  • Ultrasnel browsen en streamen met de ingebouwde dubbele WiFi antenne
  • Camera aan de voorkant voor het maken van foto's en videogesprekken
  • Makkelijk te gebruiken e-mail, kalender en contacten van thuis of werk, waaronder Gmail, Hotmail en meer
  • Gratis ongelimiteerde cloud opslag voor al uw Amazon content
Specificaties Kindle Fire HD 8,9"
Prijs Vanaf $244 (~ €187)
Display 8,9" HD touchscreen
Resolutie 1920 x 1200 (339 ppi)
Processor 1.5 GHz Dual-Core
Systeemvereisten De Kindle Fire HD 8,9" is klaar voor gebruik uit de doos. Geen software of computer is nodig
Batterijleven 10 uur bij gemixt gebruik
Oplaadtijd 5 uur met de Kindle Powerfast kabel, 14 uur met de bijgeleverde USB kabel via uw PC
Audio Dolby audio, dubbele stereo speakers, ingebouwde microfoon
Wifi Dual band, dual-antenna (MIMO) Wi-Fi
Poorten 2.0 USB, Micro-HDMI
Camera HD camera aan de voorkant
Sensoren Ambient light sensor, accelerometer, gyroscope
Opslag 16 of 32 GB
Grootte (240 X 164 X 8.8mm)
Gewicht 567 gram
Garantie 1-jaar gelimiteerde garantie en service
Releasedatum 20-11-2012
Klantenservice E-mail, web en telefoon
Inbegrepen Kindle Fire HD 8.9" tablet, USB 2.0 kabel, en Snel Starten Gids. Power adapter wordt apart verkocht.

Technische specificaties Kindle Fire HD 8.9

Met Camera en Microfoon

Alle Kindle Fire tablets behalve de Fire HD beschikken over een ingebouwde camera en microfoon. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld skype.

Kindle E-Readers

Bent u niet op zoek naar een tablet, maar een e-reader? Bekijk hier de vier modellen die in Nederland te bestellen zijn.

Koop een Kindle

Koop een Kindle geeft de meest uitgebreide informatie, inclusief specificaties en videos voor alle Kindle apparaten

geluid kindle Fire HD 8.9

Knallend geluid zonder ruis

Geluid van lage kwaliteit kan jouw HD ervaring verpesten. Daarom heeft de Kindle HD 8,9" exlusieve dolby audio, dubbele stereo luidsprekers en geoptimaliseerde software voor helder en gebalanceerd geluid.

Exclusieve Dolby Audio
Kindle Fire HD 8.9" gebruikt de kracht van Dolby Digital Plus voor een geluidskwaliteit van wereldklasse. Met deze technologie kunt u volume aanpassen, surround sound creëren en puur genieten van heldere geluiden. De tablet is ontworpen om automatisch het beste geluid te laten horen bij waar u mee bezig bent, of dit nu met of zonder koptelefoon is, en of u nu een video bekijkt of muziek luistert.

Krachtige dubbele Stereo luidsprekers
Groot geluid, compact ontwerp. Op de Kindle Fire HD 8,9" hebben we stereo luidsprekers aan beide zijden van de tablet geplaatst voor een optimaal geluid, vergelijkbaar met home stero systemen en vervolgens is het geluid verder verbeterd door de lage tonen de optimaliseren. Het resultaat is een diepere bass in uw muziek en een ultieme game-beleving bij al uw spellen, ook bij een hoog volume.

ultra snel wifi op de Kindle Fire HD 8,9

Ultrasnel Wifi

Als het aankomt op HD bestanden, dan is downloadsnelheid alles. Zonder snelheid zal de video telkens bufferen, de download tijd kosten en verbindingen kunnen wegvallen. De Kindle Fire HD 8,9" lost dit probleem op door een geavanceerde dual-antenne voor Wifi.

Twee antennes en betere bandbreedte
De Kindle Fire HD 8,9" is de eerste tablet met dubbele WiFi antennes en Multiple In/Multiple Out (MIMO) technologie voor krachtige HD-ready WiFi. Dit zorgt voor ontvangst en verzenden over betrouwbare verbindingen en een grotere capaciteit en dus minder haperingen en verbroken verbindingen.

Dual Band Support
Veel WiFi apparaten, zoals andere tablets of kleine monitoren opereren enkel in de 2.4GHz band. Des te meer apparaten u en uw buren gebruiken op deze bandbreedte, des te langzamer wordt uw verbinding. Deze tablet is in staat om automatisch te veranderen van de 2.4GHz frequentie naar de 5GHz frequentie waardoor u minde last heeft van het interferen van andere apparaten.

kracht onder de motorkap op de Fire HD 8.9

Kracht onder de motorkap

HD bestanden vergen meer opslagruimte, een krachtige processor en voldoende batterijleven. De Kindle Fire HD 8,9" is ontworpen voor HD spellen en video's, zorgend voor bliksemsnelle prestaties zonder dat het batterijleven en de opslagruimte eronder lijden.

Krachtige HD Processor
Een mooi HD scherm vereist een krachtige processor om het te ondersteunen. De TI OMAP4470 processor in de Kindle Fire HD 8,9" heeft 40% meer bandbreedte dan de Tegra 3, ervoor zorgend dat JavaScript in de webbrowser sneller geladen wordt. De SGX544 3D videokaart kan meer dan 12 biljoen operaties per seconde uitvoeren waardoor zelfs de meest intensieve spellen soepel lopen. Ook de buffer en aanraaksoftware voor het touchscreen zijn verbeterd voor snelle reactietijden. Dit betekent dat het scherm sneller scrollt, videos eerder starten en spellen direct reageren.

Genoeg opslag voor HD bestanden
Voor een HD apparaat is 8GB opslagruimte niet altijd genoeg. HD bestanden zijn over het algemeen groter. Een SD film is gemiddeld rond de 500MB, terwijl de grootte van een HD film al snel 2GB bedraagt. De Kindle Fire HD8,9" begint daarom pas bij een opslagcapaciteit van 16GB en u heeft ongelimiteerde opslagruimte op de cloud voor Amazon content.

geavanceerde technologie op de Kindle Fire HD

Innovatieve mogelijkheden

X-Ray voor boeken
Klik als je leest op de X-Ray knop voor meer informatie over uw favoriete boek. Vind hoofdstukken, informatie over karakters, locaties, biografieën en meer.

Immersion Reading
Met Immersion Reading kunt u teksten synchroniseren met gekoppelde audio bestanden waardoor de opgelezen teksten tegelijkertijd worden uitgelicht. Er zijn meer dan 16.000 titels te vinden in de Amazon shop die deze functie ondersteunen.

Whispersync voor stem
U heeft uw boek niet meer neer te leggen als u aan het koken of hardlopen bent. Met de Whispersync stem kunt u eenvoudig switchen tussen het luisteren van een luisterboek of het lezen van het scherm. De software zorgt ervoor dat u automatisch verder gaat waar u gebleven was.

Whispersync voor boeken
De Kindle Fire HD 8.9" gebruikt Amazon's Whispersync voor het automatisch synchroniseren van uw bibliotheek, de laatstgelezen pagine, favorieten, notities en hoogtepunten over al uw apparaten. Met Kindle leesapplicaties, beschikbaar voor telefoon, tablets, MAC en PC kunt u het verhaal laten doorlopen waar u ook bent.

Whispersync voor spellen
GameCircle titels met Whispersync slaan uw voortgang in het spel automatisch op in de cloud zodat u nooit meer een opgeslagen level of spel kwijtraakt.

kindle fire mogelijkheden.jpg

Mogelijkheden voor alle Fire Tablets

Alle Kindle Fire Tablets beschikken over de volgende mogelijkheden:
Web en e-mail
Social media
Foto's en video's
Populaire apps en spellen
Bboeken en tijdschriften in kleur
Geluidsboeken
Exclusieve hoesjes
Werkmogelijkheden
Kindle Freetime voor kinderen
Gratis could content.

Mogelijkheden voor alle Fire tablets