Kindle Fire HDX Tablet tablets 7,0

Nieuw! Kindle Fire HDX

Nieuw! Kindle Fire HDX krijgt 5 van de 5 sterren gebaseerd op 2 stemmen.
vanaf €210,89

De Kindle Fire HDX is een nieuwere versie van de Kindle Fire HD met nog betere prestaties, zoals een scherper beeld, snellere processor, lichter en langere batterijduur. Het beeld is binnen en buiten spectaculair levend door de dynamische technologie die ervoor zorgt dat elke pixel wordt geoptimaliseerd aan de hand van de hoeveelheid licht in de directe omgeving. Bekijk de andere Kindle Tablets of Kindle E-readers. De Kindle Fire HDX is op dit moment in Nederland niet leverbaar.

Koop nu bij Amazon

  • Exclusief 7" HDX display (1920x1200) met hoge pixeldichtheid (323 PPI), en perfecte kleurnauwkeurigheid (100% sRGB) voor levensechte heldere beelden die verder gaan dan de gewone HD tablets.
  • De snelste processor op een 7" tablet, een krachtige 2.2GHz quad-core processor met 2GB RAM geheugen voor snel multi-tasken, soepel lopende video's en gamen zonder haperingen
  • Blijf oook onderweg produktief met ultrasnel webbrowsen, ingebouwde OfficeSuite en verbeterde mail en kalender support voor onder andere Gmail en Outlook.
Specificaties Kindle Fire HDX"
Prijs Vanaf $244 (~ €187)
Display 7" HDX touchscreen
Resolutie 1920 x 1200 (323 ppi)
Processor 2.2 GHz Quad-Core Snapdragon 800 CPU, met Adreno 330 GPU en 2GB RAM
Systeemvereisten De Kindle Fire HD is klaar voor gebruik uit de doos. Geen software of computer is nodig
Batterijleven 11 uur bij gemixt gebruik, 17 uur bij lezen
Oplaadtijd 6 uur met de speciale Kindle Micro-USB kabel, iets langer met de bijgeleverde USB kabel
Audio Dolby audio, dubbele stereo speakers, ingebouwde microfoon
Wifi Dual band, dual-antenna (MIMO) Wi-Fi
Poorten 2.0 USB (micro-B connector)
Camera HD camera aan de voorkant
Sensoren Ambient light sensor, accelerometer, gyroscope
Opslag 16, 32 of 64 GB
Grootte 186 X 128 X 9 (mm)
Gewicht 303 gram
Garantie 1-jaar gelimiteerde garantie en service
Releasedatum 25-09-2013
Klantenservice Mayday knop op het apparaat, E-mail, web en telefoon
Inbegrepen Kindle Fire HDX 7.0" tablet, USB 2.0 kabel, en Snel Starten Gids. Power adapter wordt apart verkocht.

Technische specificaties Kindle Fire HDX 7.0

Meer dan 10 uur gebruik

Op de Kindle Fire HD, de nieuwere versie van de Kindle Fire, kunt u bij normaal gebruik meer dan 10 uur plezier beleven zonder opladen.

Met Camera en Microfoon

Alle Kindle Fire tablets behalve de Fire HD beschikken over een ingebouwde camera en microfoon. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld skype.

4G Wireless op uw Kindle

De nieuwste Kindle Fire Tablets maken gebruik van de laatste 4G technologie voor supersnelle downloads en streaming van films en muziek.

verder dan hd.jpg

Verder dan HD

Het HDX scherm brengt uitzonderlijke pixeldichtheid (323ppi), perfecte kleurennauwkeurigheid (100% sRGB), verminderde schittering en verbeterde helderheid samen in een superieure kijkervaring.

Baanbrekend HDX scherm
De Kindle Fire HDX heeft een hoge resolutie van 1920x1200 met een pixeldichtheid van 323ppi. Geweldig voor uw multimedia ervaring. Het scherm heeft meer dan 2 miljoen pixels voor levensechte beelden die verder gaan dan normale HD kwaliteit.

Perfecte kleuren
Zowel de 7" als de 8,9" Kindle Fire HDX schermen hebben perfecte kleuren (100% sRGB) voor foto's en video's zoals de maker ze heeft bedoeld.

Beter zicht, binnen en buiten
Het HDX scherm beschikt over dynamische beeldcontrasten. Een uniek kenmerk voor automatische optimalisatie van de kleur van elke pixel gebaseerd op het licht in uw omgeving. Dit maakt het bekijken van video's en foto's nog makkelijker in elke setting, binnen of buiten.

foto en video delen op Kindle

Foto's en videos delen

Camera aan de voorkant
Zowel de 7" als de 8,9" Kindle Fire HDX tablets hebben een 720p HD camera aan de voorkant, perfect voor Skype HD videogesprekken of foto's die direct te delen zijn op Facebook of via e-mail.

Importeer en wijzig
Kindle Fire maakt het heel eenvoudig om uw favoriete foto's en video's altijd bij de hand te hebben. Download uw albums van Facebook of voeg foto's en video's (tot 20 minuten lang) toe aan uw persoonlijke cloud via uw PC, Mac of telefoon. Het wijzigen van bestanden kan niet makkelijker. Selecteer een foto en begin met wijzigen of gebruik een van de vele applicaties uit de Amazon Appstore.

De Kindle Fire tablets introduceren het nieuwe Fire O.S. 3.0 genaamd Mojito

Introduceert Fire OS 3.0

Geheel nieuw Fire OS "Mojito"
Alle nieuwe Kindle Fire tablets zijn uitgerust met de nieuwe versie besturingssysteem: Fire OS 3.0 Mojito. De basis is Android, maar hieraan toegevoegd zijn cloud mogelijkheden, een op inhoud ingestelde gebruikersinterface, ingebouwde media-bibliotheek, productiviteitsapplicaties en verbeteringen voor de integratie voor Amazon content en de prestaties van Kindle Fire tablets.

Makkelijker content management
Nieuwe 1-tik archivering zorgt voor extra ruimte op uw Kindle Fire tablet door het identificeren van bestanden die niet recent gebruikt zijn, welke met een tik naar uw cloud worden vesrtuurd voor later gebruik. Geoptimaliseerde downloads zorgen ervoor dat uw huidige applicatie niet lijdt onder de download die in de achtergrond loopt.

Sneller bereik van Apps en Info
Fire OS 3.0 beschikt over een verbeterd, inhoud-eerst bureaublad dat er voor zorgt dat gebruikers makkelijk kunnen switchen tussen recent gebruikte apps en content in de carousel of rasterweergave. De snel-switch mogelijkheid maakt het mogelijk om makkelijk te switchen tussen verschillende apps of content zonder eerst naar het bureaublad terug te moeten.

Toegangsmogelijkheden
Blinden en slechtzienden kunnen gebruik maken van verbeterde gebruiksmogelijkheden zoals Screen Reader (schermlezer), Explore by Touch(doorzoek op gevoel) en Screen Magnifier (schermvergroter). De screenreader gebruikt de door IVONA's geprezen natuurlijke text-naar-spraak stem (in het Engels). 

kindle fire mogelijkheden.jpg

Mogelijkheden voor alle Fire Tablets

Alle Kindle Fire Tablets beschikken over de volgende mogelijkheden:
Web en e-mail
Social media
Foto's en video's
Populaire apps en spellen
Bboeken en tijdschriften in kleur
Geluidsboeken
Exclusieve hoesjes
Werkmogelijkheden
Kindle Freetime voor kinderen
Gratis could content.

Mogelijkheden voor alle Fire tablets