Prime Reading

Met Prime Reading biedt Amazon een wisselend aanbod van honderden e-books, stripboeken, tijdschriften en meer. Gebruikers van Prime Reading kunnen tot 10 boeken tegelijkertijd voor een ongelimiteerde tijd huren om te lezen. Het aanbod biedt voor ieder wat wils, of je nu van romans houdt of spannende thrillers. Een deel van de boeken is voorzien van ingesproken vertellingen. Deze audioboeken zijn ideaal als je het lezen van een boek wilt combineren met andere bezigheden. 

Onbeperkt e-books lezen met Prime Reading

Een voordeel van Prime Reading is dat deze beschikbaar is op alle apparaten. Heb je geen Kindle e-reader in huis? Geen probleem. Dankzij de gratis Kindle lees-app kun je met Prime Reading ook onbeperkt boeken lezen op bijvoorbeeld je mobiel of tablet. Voor een optimale leeservaring is het bestellen van een Kindle wel de moeite waard. Bekijk hier welke Kindle e-readers je in Nederland kunt kopen.

Is Amazon Prime Reading in Nederland beschikbaar?

Om gebruik te maken van Prime Reading, moet je lid zijn van Amazon Prime. Wellicht liet de naam van de dienst dit al een beetje doorschemeren. Met Amazon Prime profiteer je o.a. van gratis snelle bezorging in ruil voor een bedrag van €5,99 per maand. Ondanks dat Prime Reading enkele jaren geleden al is gelanceerd, is de dienst nog niet wereldwijd beschikbaar. Ook niet voor Nederlandse boekenliefhebbers. Landen als Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, China en de Verenigde Staten hebben wel toegang tot Prime Reading.