Kindle Fire Tablets

Krachtige tablets, gebouwd voor werken én entertainment

Kindle Fire HD 8

Groot scherm en perfect geluid, perfect voor gamen en videos

Alle Kindle Fire Tablets hebben waanzinnige mogelijkheden


webmail mogelijk op Kindle Fire tablets

Web en e-mail

Ultra snelle Silk Webbrowser
De laatste ultrasnelle, voor clouds geoptimaliseerde Silk web brouwser, exlucief voor Kindle Fire is nu nog sneller en zit bomvol met nieuwe mogelijkheden. Reading View verwijdert alle onnodige afbeeldingen voor een makkelijker te lezen versie van de website. Een nieuwe kolom links maakt het eenvoudiger te navigeren en opnieuw ontworpen content pagina's zorgen voor betere vindbaarheid van de content waar u naar zoekt.

Al uw persoonlijke e-mail
De nieuwe e-mail app op Kindle Fire maakt het verzenden van mail, bekijken van attachments, groeperen van conversaties en synchroniseren van contacten makkelijk. De app biedt volledige support van de meestgebruikte email software zoals Gmail, Outlook, Yahoo en AOL.

social media op de Kindle

Social Media

Facebook en Twitter
Kindle Fire tablets zijn volledig geïntegreerd met Facebook en Twitter, zodat het erg makkelijk is om uw ervaringen te delen met vrienden en familie. Sync Facebook foto's, deel quotes en passages uit boeken en nog veel meer.

Youtube
Geniet van uw favoriete YouTube video's en ontdek, bookmark en bekijk uw video's.

foto's op Kindle Fire tablets

Foto's en Video's

Beleef en deel
Herbeleef uw meest gedenkwaardige momenten in verbluffende HD kwaliteit. Onze prachtig vormgegeven foto app maakt het makkelijk om uw foto-albums en persoonlijke videos te bekijken. Delen van uw beelden kan niet eenvoudiger door op foto's en video's te tikken en te delen op Facebook, Twitter of via e-mail.

Importeer en wijzig
Kindle Fire maakt het makkelijk om uw video's en foto's altijd dichtbij te hebben. Download vanaf Facebook of voeg foto's en video's tot 20 minuten toe aan uw Amazon Cloud Drive vanaf uw PC, MAC of telefoon. Wijzigingen maken op uw Kindle Fire is net zo makkelijk, selecteer een foto om direct aan te passen of gebruik een van de populaire apps in de Amazon Appstore.

Vele apps en games zijn beschikbaar

Apps en Spellen

De beste HD spellen
Alle Kindle Fire tablets zijn gebouwd voor de leukste spellen, met draai en multi-touch toetsen. Kindle geeft je bovendien toegang tot de populairste gratis en meestverkochte apps. Geniet van spellen zoals Angry Birds, Madden, Minion Rush en meer. Voor klanten buiten de VS kan het aanbod beperkter zijn.

Meer spelplezier met GameCircle
Behaal prestaties, vergelijk scores met vrienden of neem de hele wereld over op wereldwijde leidersborden. GameCircle spellen met Whispersync slaan uw voortgang automatisch op in de cloud zodat je nooit meer een al behaald level of opgeslagen spel verliest. Zelfs niet als het spel van uw apparaat is verwijderd.

Uw favoriete apps
Kindle Fire geeft direct toegang tot de meest populaire gratis en meestverkochte apps zodat u altijd productief kunt zijn of geamuseerd kunt worden. Hieronder titels als Facebook, Twitter, Pinterest, The Weather Channel, Evernote, en Mint. Voor gebruikers in Nederland kan het aanbod variëren, maar de meest gebruikte apps zullen altijd aanwezig zijn.

Speel meer, betaal minder
Gebruik Amazon munten om goedkoper apps, spellen en items hierbinnen aan te schaffen. U bespaart tot 10% wanneer u met Amazon munten koopt.


Amazon produkten kopen
Een groot assortiment aan Kindle boeken

Boeken en tijdschriften

Laagst geprijsde boeken en tijdschriften
Shop in de Kindle Store voor miljoenen boeken, kranten en tijdschriften. Meer dan een miljoen titels zijn te koop voor nog geen $5 en nog eens 1,7 miljoen voor onder $10.

Kindle MatchBook
Voor uw aanschaf van duizenden boeken zijn de Kindle versies binnenkort te koop voor slechts $2,99, $1,99 of $0,99.

Read to me
Indien mogelijk gemaakt door de uitgeven worden Engelse boeken door de Kindle voor u voorgelezen.

Vibrant HD Magazines
Onze nieuwe en verbeterde interactieve tijdschriftenafdeling maakt het mogelijk om in een paar seconden uw tijdschrift te lezen.

Exclusieve Kindle Titels
Honderdduizenden titels zijn exclusief beschikbaar op de in de Amazon winkel voor uw Kindle, inclusief beroemde auteurs zoals Kurt Vonnegut, Ian Fleming, Oliver Pötzsch, and Clive Barker.

Immersion Reading
Met Immersion Reading kunt u teksten synchroniseren met gekoppelde audio bestanden waardoor de opgelezen teksten tegelijkertijd worden uitgelicht.

X-Ray voor boeken
Klik op elke pagina op de X-Ray knop voor meer informatie over uw favoeriete boeken.

Koop Kindle Boeken
Geluidsboeken zijn mogelijk op de Kindle tablets

Luisterboeken

Luister naar uw favoriete boeken
Audioboeken of geluidsboeken zijn geweldig voor slechtzienden, maar ook voor u tijdens het koken of uw work-out en alle andere keren dat u wel kunt luisteren maar niet kunt lezen. Audible, een Amazon bedrijf biedt tienduizenden luisterboeken aan. Veelal van bekende Amerikaanse auteurs, Nederlandse boeken zijn niet beschikbaar als luisterboek.

Kies om te luisteren of te lezen
Met Whispersync kunt u in een handomdraai switchen tussen luisterboek en leesboek. De synchronisatie gaat automatisch, u gaat verder waar u gebleven bent of u nu luistert of leest.

Immersion reading
Met Immersion Reading kunt u tijdens het luisteren naar het boek ook op de Kindle de passages uitgelicht volgen, voor een betere leeservaring en inzicht in het boek.

Luisterboeken kopen
Origami hoesjes en covers voor Kindle Tablets

Exclusieve Origami Hoes

Hands-free gebruik
Of u nu thuis aan het browsen bent, een video bekijkt in het vliegtuig of onderweg aan het werk bent, onze handige Origami hoes klapt uit zodat u uw tablet zonder handen liggend of staand kunt gebruiken. De gemagnetiseerde hoes zorgt ervoor dat uw Kindle veilig en stevig overeind blijft.

Goede beveiliging
Door dat de hoes dun, duurzaam en perfect passend is, kunt u uw Kindle nu altijd overal mee naar toe nemen zonder dat er krassen op komen. Wanneer u klaar bent met gebruik, sluit u de hoes over de Kindle en u bent klaar om te gaan. Door de magneten in de hoes hoeft u niet bang te zijn dat de hoes los raakt in uw tas.

Origami Hoes Kopen
De kindle tablets hebben veel mogelijkheden om op te werken

Werken op de Kindle

Uw werk e-mail en documenten
Kindle Fire tablets bieden een zekere en veilige e-mail beleving met ActiveSync, waardoor u onderweg e-mail kunt checken en versturen. Ook Word, Excel en Powerpoint bestanden zijn gemakkelijk te gebruiken.

Printen vanaf de tablet
De Kindle Fire tablets ondersteunen het printen van al uw documenten en afbeeldingen op uw wireless printer thuis en op het werk.

Kindle op het werk
Breng uw Kindle mee naar uw werk en haal het maximale uit uw tablet. Verbind met WiFi op het werk en maak gebruik van uw bedrijfs intranet voor toegang tot uw belangrijke documenten. Maak gebruik van het ruime aanbod aan Kindle Fire's bedrijfsapps.

Blijf verbonden
Door gebruik van een VPN verbinding blijft u altijd verbonden. Gebruik uw bedrijf's intranet onderweg en u heeft toegang tot al uw (beveiligde) bestanden.

Kindle tablets zijn zeer geschikt voor kinderen door FreeTime

Kindle voor kinderen

Perfect voor ouders...
Kindle FreeTime is volledig opgebouwd voor kinderen en zorgt bij ouders voor onbezorgdheid bij het gebruik van de tablet door hun kroost. Ouders kunnen voor elk kind een profiel aanmaken en daarin toestemming geven welke boeken, spellen of apps te gebruiken zijn. Kindle FreeTime is gratis op alle nieuwe Kindle Fire apparaten.

...en perfect voor kinderen
Met Kindle FreeTime is het voor kinderen alsof ze hun eigen persoonlijke tablet hebben. De achtergrond en leestekens krijgen een kindvriendelijker karakter en ze krijgen enkel de mogelijkheden te zien die voor hen interessant zijn. De carousel laat constant hun laatst gebruikte applicatie zien, waarmee navigeren voor kinderen nog makkelijker is.

Zet tijdslimieten
Veel ouders geven hun kroost graag een bepaalde tijd om op een tablet te spelen. Kindle FreeTime maakt dit zeer eenvoudig voor de ouders door de mogelijkheid om dagelijkse tijdslimieten in te stellen, of restrcities op te leggen voor bepaalde categoriën zoals spelletjes, terwijl de tijd om te lezen ongelimiteerd blijft.

Sla uw bestanden op in de Amazon cloud

Content in de cloud

Gratis Cloud opslag
Bij elke Kindle Fire tablet krijgt u gratis, ongelimiteerde opslag van Amazon content in de cloud om ervoor te zorgen dat u nooit bang hoeft te zijn om uw geliefde bestanden te verliezen.

Sla foto's op en meer
Wees niet meer bang om uw mooiste momenten te verliezen. Sla foto's, bestanden, documenten en video's op in de Amazon Cloud Drive. U krijgt 5GB opslag geheel gratis, genoeg om meer dan 2.000 foto's op te slaan.

Cloud Collecties
Organiseer uw bibliotheek aan de hand van collecties zoals "favoriete boeken" en "sport applicaties" gesynchroniseerd met uw andere Kindle apparaten en leesapplicaties.