Koop je Kindle binnenkort via Amazon.nl

Amazon heeft (intern) aangekondigd dat Nederlandse consumenten vanaf begin volgend jaar ook producten kunnen bestellen via Amazon.nl. Op dit moment vind je hier alleen nog e-books. Wil je andere artikelen bestellen, zoals een Kindle, dan word je doorgeleid naar de Duitse webshop Amazon.de.

Een lagere drempel én toegang tot meer producten

Met de uitbreiding van het assortiment op het domein Amazon.nl, wordt dit een volledige webshop. Dat is goed nieuws, want dit zou betekenen dat je bepaalde Kindle e-readers kunt kopen die nu niet in Nederland leverbaar zijn. Tevens is bij veel producten (zoals de Kindle Oasis) de tekst slechts deels vertaald naar het Nederlands. De Duitstalige teksten werken vaak als een drempel. Indien de producten ook via Amazon.nl worden verkocht, is de kans aanwezig dat de informatieve productteksten geheel in het Nederlands zijn. Dat leest wel zo prettig!

Waar koop ik nu een Kindle e-reader?

Om een Kindle te bemachtigen is het niet nodig om te wachten op de uitbreiding van het assortiment op Amazon.nl. Op Amazon.de kun je verschillende Kindles, e-books en beschermhoezen bestellen en in Nederland laten leveren. Tevens wordt er geen distributiecentrum in Nederland geopend. Dit betekent dat ook producten die je bestelt via Amazon.nl gewoon uit de distributiecentra in Duitsland komen. Voor een snellere levertijd hoef je het dus niet te doen. Bekijk hier alle in Nederland leverbare Kindle e-readers!