Steeds meer Nederlandstalige boeken in de Kindle Store

In de Kindle Store vind je een enorme collectie e-books. Van thrillers tot memoires en prachtige romans. Het grootste gedeelte van het aanbod is Engelstalig. Maar de Kindle Store van Amazon vult zich meer en meer met Nederlandse boeken. Dat is goed nieuws voor iedereen die het liefst verhalen leest in zijn/haar moedertaal.

Boeken van Nederlandse auteurs

Steeds meer Nederlandse auteurs worden in de Kindle Store vertegenwoordigd. Op dit moment kun je hier bijna 1500 titels van Nederlandse auteurs vinden. Onder de bestsellers van dit moment bevinden zich boeken van bekende schrijvers als Simone van der Vlugt en Suzanne Vermeer. Ook de bestseller ‘Grand Hotel Europa’ van Ilja Leonard Pfeijffer is nu te koop. Recensenten noemden Pfeijffers roman een echt meesterwerk, tevens werd het boek genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2019. Amazon heeft dus zeker pareltjes van boeken aan het assortiment toegevoegd. Gratis e-books van Nederlandse auteurs zijn op dit moment nog wel schaars. Slechts een kleine selectie van de boeken van Multatuli kun je kosteloos lezen.

Tip: download de Kindle app om eenvoudig het aanbod in de Kindle Store te bekijken indien je de Kindle e-reader even niet bij de hand hebt.

In het Nederlands vertaalde boeken

Naast boeken van Nederlandse auteurs vind je in de Kindle Store ook boeken van buitenlandse schrijvers die naar het Nederlands vertaald zijn. Zo is ‘Zij die moet sterven’ uit de Milleniumreeks van David Lagercrantz nieuw in de Kindle Store. Verder zijn boeken als ‘Huis vol Leugens’ van het Britse schrijversduo Nicci French en ‘De Kakkerlak’ van schrijver Jo Nesbø tegen betaling te downloaden.

Bekijk hier alle Nederlandstalige e-books op de Duitse Amazon in de Kindle Store. Koop je liever boeken op Amazon.nl? Bekijk dan het aanbod Nederlandse boeken op de Nederandse Amazon.