Tot 28% korting op Kindle tijdens Black Friday week

Tijdens Black Friday week stunten duizenden retailers met hoge kortingen. Ook Amazon heeft aantrekkelijke deals voor je klaarliggen. Op amazon.nl bestel je de Kindle Oasis en de klassieke Kindle e-reader nu tijdelijk met tot 28% korting.

Bespaar €60 op de Kindle Oasis

Staat de Kindle Oasis al een tijdje op je wish-list? Dan is dit hét moment om deze e-reader aan te schaffen. Rondom Black Friday geeft Amazon €60 korting op de Kindle Oasis van 8GB en 32GB. De korting geldt voor alle beschikbare kleuren (Gold en Graphite). Het apparaat is waterdicht (IPX8), bevat een 7 inch display met 300 ppi en komt tevens met instelbare warme lichtkleur.

€25 korting op de Amazon Kindle

Ook de klassieke Kindle is tijdelijk fijn geprijsd. Amazon doet niet aan lullige kortingen van een paar euro, maar snoept bijna 30% van de prijs af. De Kindle (in zwart of wit) is tijdens Black Friday week te koop van €89,99 voor slechts €64,99. De Kindle heeft een 6 inch reflectievrij scherm en met een geheugenopslag van 8 GB zorgt Kindle ervoor dat je je gehele bibliotheek kunt meenemen.

De deals zijn te vinden op amazon.nl/blackfriday en lopen nog tot en met vrijdag 26 november (23:59 uur).