Kindle e-reader 11e generatie

Kindle E-Reader

Kindle E-Reader krijgt 4 van de 5 sterren gebaseerd op 11 stemmen.

Vanaf €109,99

De Kindle e-reader 11e generatie is de goedkoopste versie van Kindle die in Nederland te verkrijgen is. Al voor €109,99 kunt u deze geweldige en complete bibliotheek bestellen. Het unieke aan de Kindle is dat ook in het felste daglicht uw boek nog zeer goed leesbaar is doordat er geen achtergrond licht in de ereader zit. Bekijk de andere Kindle Tablets of Kindle E-readers.

Koop nu bij Amazon
  • Minder dan 160 gram, lichter dan een boek, past in je broekzak
  • De nieuwe Kindle heeft 16GB opslagruimte om je hele bibliotheek bij je te houden
  • Nieuwe donkerdere, met de hand bedienbare lettertypes voor beter lezen
  • Leest als niet glanzend papier, zelfs in scherp zonlicht
  • Na eenmaal opladen gaat de batterij geen uren, maar zelfs weken mee
  • Kan meer dan 1000 boeken opslaan, neem jouw bibiotheek altijd mee
  • Geweldige boekencollectie tegen de laagste prijzen. Meer dan een miljoen oor minder dan $9,99 per boek
  • Prime-leden lezen gratis en rijgen toegang tot een steeds wisselende selectie van honderden boeken
  • Ondersteunt kinderboeken en bevat toezichtopties voor ouders

Specificaties Kindle E-Reader (2022 release)

PrijsVanaf €109,99
Display6,0" scherm, 16-level gray scale
Resolutie300 ppi
Ingebouwd lampjeJa, 4 LED's
Glasvrij schermJa
SysteemvereistenDe Kindle E-reader is klaar voor gebruik uit de doos. Geen software of computer is nodig.
BatterijlevenZonder wireless gebruik gaat de batterij een maand mee bij een half uur lezen per dag. Met wireless varieert de tijdsduur met het gebruik van WiFi.
Oplaadtijd4 uur met de bijgeleverde USB kabel
WifiWi-Fi gebruik is mogelijk bij alle hotspots en draadloze privenetwerken
Opslag16 GB, goed voor duizenden boeken, plus gratis opslag in de cloud voor alle Amazon content.
Grootte157,8 x 108,6 x 8 mm
Gewicht158 gram
Ondersteunde contentKindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, onbeveiligde MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP na conversie
Garantie1-jaar gelimiteerde garantie en service
Releasedatum2022
KlantenserviceE-mail, web en telefoon
InbegrepenKindle, USB 2.0 kabel, en Snel Starten Gids.
Technische specificaties Kindle E-Reader

Koop een Kindle

Koop een Kindle geeft de meest uitgebreide informatie, inclusief specificaties en videos voor alle Kindle apparaten

Gratis Cloud Storage

Bij al uw Kindle e-readers krijgt u gratis opslag in de Amazon cloud voor al uw boeken die u bij Amazon gekocht heeft.

Kindle E-Readers

Meer dan 1000 boeken

Op de Kindle en de Paperwhite e-readers kunt u meer dan 1000 boeken opslaan. U heeft uw eigen bibliotheek altijd bij u.

Kindle E-Reader

De Kindle E-reader 11e generatie is een goedkope e-reader met vele mogelijkheden


Fijn lezen met de Kindle ereader

Lees overal

Meer dan 1000 boeken De kindle e-reader 10 kan meer dan 1000 boeken opslaan, draag uw persoonlijke bibliotheek overal met u mee. 

Ingebouwde WiFi Uw Kindle verbindt gemakkelijk met uw thuisnetwerk of WiFi hotspots onderweg voor directe toegang tot boeken en content op iedere plek waar WiFi aanwezig is.

Lichter dan een boek Met minder dan 175 gram is de e-reader lichter dan de meeste boeken en past bovendien in uw broekzak.

Dunner dan een potlood Met nog geen cm dikte is de Kindle e-reader nog dunner dan een potlood.

Lees binnen 60 seconden Met de snelle WiFi verbinding en opstarttijd kunt u binnen 60 seconden al uw nieuwe boek gedownload hebben en aan de eerste pagina beginnen.

De kindle ereaders zijn ontworpen voor lezers

Ontworpen voor lezers

Aanpasbare tekstgrootte en lettertypes Kindle heeft 8 verschillende tekstgroottes om aan te passen naar uw wensen. Met 1 klik is de tekstgrootte aangepast en is uw favoriete boek weer leesbaar als uw ogen moe worden. Verpersoonlijk uw Kindle door ueen van de drie verschillende lettertypes te gebruiken. 

Exclusieve lettertypes Kindle maakt gebruik van speciaal voor de e-reader ontwikkelde lettertypes, zodat alle tekens scherp , natuurlijk en helder op het scherm komen. 

  Wereldwijde support voor talen Ook niet latijnse karakters worden ondersteund, zodat u boeken kunt lezen in uw favoriete taal zoals Cyrillic (zoals Russisch), Japans, Chinees (traditioneel als gesimplificeerd), Koreaans, Latijns en Grieks. Daarnaast biedt de Kindle toegang tot verschillende buitenlandse woordenboeken. 

Pagina nummering De pagina's van Kindle boeken hebben dezelfde nummering als degene in echte boeken met kaft. Makkelijk als referentie wanneer u met anderen over uw boeken communiceert. 

Kinderboeken en strips Ook voor kinderen en stripliefhebbers is de Kindle geschikt door Kindle Text Pop-Up en Kindle Panel View, waarmee u beeld voor beeld de plaatjes voorbij ziet komen.

beterdan eenboek.jpg

Beter dan een boek

Whispersync De Whispersync technologie synchroniseert uw laatstgelezen pagina en persoonlijke settings tussen al uw apparaten zodat u verder gaat waar u gebleven bent. 

Gratis backup van uw bibliotheek Automatisch opslaan van uw content in de cloud, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het verliezen van boeken. Herdownload uw boeken telkens weer gratis via WiFi. 

Organiseer uw bibliotheek Organiseer uw Kindle bibliotheek in aangepaste collecties of categorieën voor eenvoudige toegang tot het boek waar u naar op zoek bent. Het is mogelijk om een boek aan meerdere collecties toe te voegen. 

Zoek wikipedia en het internet Kindle maakt het makkelijk om te zoeken. Voer een woord of woordcombinatie in en Kindle zoekt in uw bibliotheek, de Kindle Store, Wikipedia of het internet met google search. Een experimentele WebKit-gebaseerde browser is toegevoegd voor een betere ervaring. 

Ingebouwd woordenboek Leest u een woord dat u niet kent? Kindle maakt gebruik van The New Oxford American Dictionarymet meer dan 250.000 definities gratis op te zoeken. Zonder uw boek te verlaten kunt u het onbekende woord direct opzoeken. Selecteer het woord met het aanwijsteken en de definitie wordt direct zichtbaar onderaan het scherm. 

Snel bladzijden omdraaien De processor in de Kindle e-reader is zo snel dat het omdraaien van een pagina vloeiend en probleemloos verloopt. 

Bewaar uw persoonlijke documenten Het is makkelijk om uw persoonlijke documenten altijd bij u te dragen zodat u ze niet meer uit hoeft te printen. U en door u toegestane contacten kunnen documenten, waaronder PDF, Word en meer, e-mailen of bekijken direct op de Kindle in een voor de Kindle aangepast formaat.

Maak notities en deel

Maak notities en deel

Bladwijzer en aantekeningen Maak aantekeningen bij de tekst, net zoals u in de kantlijn van een boek zou plaatsen met een virtueel toetsenbord dat verschijnt als u het nodig hebt. Omdat Kindle boeken digitaal zijn, kunt u uw aantekeningen aanpassen, verwijderen en exporteren. U kunt belangrijke passages highlighten of er een bladwijzer bij stoppen voor makkelijker terugvinden. Voor de laatstgelezen pagina hoeft u nooit een bladwijzer te gebruiken, want die onthoudt de Kindle sowieso voor u. 

Deel belangrijke passages Deel uw passie voor lezen met vrienden, familie en anderen overal ter wereld door belangrijke passages te posten op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter direct vanaf uw Kindle e-reader, zonder de pagina te hoeven verlaten. 

Publieke notities Deel uw notities en bekijk wat anderen zeggen over uw boek. Iedere Kindle gebruiker, ook de auteurs, recensisten, professoren, kunnen meedoen om hun gedachten over boekpassages en ideeën te delen met de Kindle gemeenschap. 

Populaire passages Bekijk wat miljoenen Kindle lezers denken wat de meest interessante passages zijn. Als meerdere lezers dezelfde passage hebben aangestipt, dan zal bij die passage in uw boek het aantal mensen dat dit gedaan heeft zichtbaar worden.

Shoppen op uw Kindle

Shop draadloos
Krijg draadloos toegang tot de Kindle Store. Doorzoek de grootste boekencollectie ter wereld, plus tijdschriften, kranten, blogs en spellen. Amazon levert al uw aankopen binnen een paar seconden.

Persoonlijke aanbevelingen
Kindle maakt het makkelijk om nieuwe titels en aanbevelingen te krijgen, speciaal voor u. De Kindle Store gebruikt dezelfde klantenervaring die u gewend bent bij Amazon.com, waarin aanbevelingen worden gedaan op uw leesgewoonten.

Spellen en applicaties
Neem een pauze van het lezen en geniet een selectie van leuke spellen en applicaties speciaal ontworpen voor Kindle, zoals Every Word, Grid Detective en My Checklist.

Nieuwskiosk
Winkel en schrijf u in voor uw favoriete tijdschriften en kranten zoals Vogue, Newsweek en The NewYorker vanuit Newsstand, de Kindle Kiosk. Zodra de nieuwe editie in de verkoop gaat wordt deze automatisch draadloos naar uw Kindle verzonden via WiFi.

Miljoenen boeken
De Kindle winkel heeft de grootste collectie leesboeken online, waaronder meer dan een miljoen titels voor nog geen $9,99. De Kindle boekenwinkel werkt direct samen met uitgevers zodat nieuwe uitgaven en bestsellers direct te verkrijgen zijn.

Speciale aanbiedingen
Houdt u wel van een koopje? U krijgt speciale aanbiedingen en gesponsorde schermbeveiligingen direct op uw Kindle. De aanbiedingen worden zichtbaar op de schermbeveiliging en de onderkant van het bureaublad als u niet leest, tijdens het lezen zult u niet gestoort worden met aanbiedingen.

Kinderbeveiliging
U kunt een beveiliging instellen voor kinderen voor toegang tot de Kindle Store en andere applicaties, zodat u uw Kindle e-reader zonder zorgen aan een kind kunt geven.

Kindle produkten